DESKTOP DELL OPTIPLEX 755 + MONITOR DELL 19″ + TASTIER + MOUSE

19,990 L

Produkt i P?rdorur me 6 muaj Garanci.

SKU: 1453 Categories: , ,
  • Description
  • Reviews (0)

Description

Desktop DELL OptiPlex 755 + Monitor Dell 19″ + Tastier + Mouse

Modeli: Desktop OptiPlex

Monitori: Dell 1908 19″.

Tastier dhe mouse me fishe te perfshira ne set.

Procesor Intel Core 2 Duo 2.3 GHz

2GB DDR3 SDRAM system memory

80GB SATA hard drive (7200 rpm)

DVD-RW

Porta USB: 2 para dhe 6 mbrapa + display port

Intel Graphics Media Accelerator 3100

Desktopi?eshte i perdorur, gjithe seria eshte mare nga nderimi i gjithe kompiuterave te nje kompanie gjermane,

prandaj ne ofrojme 6 muaj garanci.

Reviews

There are no reviews yet. Add a review

Copyrighted Image