DESKTOP DELL OPTIPLEX 760

13,990 L

Produkt i P?rdorur me 6 muaj Garanci.

SKU: 1472 Categories: , ,
  • Description
  • Reviews (0)

Description

Desktop DELL OptiPlex 760

Modeli: Desktop OptiPlex 760

Intel Core 2 Duo processor 3GHz

2GB DDR3 SDRAM system memory

160GB SATA hard drive (7200 rpm)

DVD-RW

Porta USB: 2 para dhe 6 mbrapa + display port

Intel Graphics Media Accelerator 3100

Desktopi?eshte i perdorur, gjithe seria eshte mare nga nderimi i gjithe kompiuterave te nje kompanie gjermane,

prandaj ne ofrojme 6 muaj garanci.

Reviews

There are no reviews yet. Add a review

Copyrighted Image