Sale!

Realme Air Buds Pro

2,190L

Delivery Truck on Samsung One UI 4.0 Transport në të gjithë Shqipërinë.

Kufjet Realme te pajisura me Bluetooth  5.0. Pasi i hiqni nga kutia karikuese, ato lidhen automatikisht me pajisjen tuaj. Mund te kontrolloni volumin dhe te nderroni kenget thjesht duke prekur kufjet ne pjesen e jashtme.

Realme Air Buds Pro
2,190L