Sale!

Redmi Watch Lite 2

6,990L

Ndjehuni në formë me orën inteligjente Redmi Watch 2 Lite! Ora e re e Xiaomi përmban një ekran me prekje 1,55″ me ngjyra të plota, 5 ATM rezistencë ndaj ujit, matje të nivelit të oksigjenit, gjurmim dinamik të rrahjeve të zemrës, GPS dhe deri në 10 ditë jetëgjatësi baterie. Përvojë më e mirë vizuale dhe kontrolli me prekje. Është e përshtatshme për çdo aktivitet gjatë ditës tuaj. Ju mund ta përshtatni lehtësisht atë me veshjet tuaja të përditshme. 

Redmi Watch Lite 2
6,990L