Sale!

Xiaomi Redmi Smart Band Pro

6,190L

Delivery Truck on Samsung One UI 4.0 Transport në të gjithë Shqipërinë.

edmi Smart Band Pro vjen me ekran 1.47 inç Full AMOLED për sa më shumë pamje e kontroll. Pamjet janë plot ngjyra dhe dritë duke ju mundësuar të shihni qartë edhe nën dritën e diellit. Ora përmban më shumë se 110 modalitete sportive dhe ju ndihmon të monitoroni dhe ruani sasinë e kalorive të djegura, rrahjet e zemrës, dhe kohëzgjatjen e aktivitetit tuaj fizik. Shijoni të qënit në formë, me vetbesim dhe energjik me Redmi Smart Band Pro.

Xiaomi Redmi Smart Band Pro
6,190L